A2 Living - Eksklusivt indoor & outdoor interiør i eget design

A2 Living - etableret i 2009 - er et lille, vågent og garanteret noget anderledes tænkende dansk interiørfirma med fødderne solidt plantet i den dejlige jyske muld - med egne designede produkter, der har dén lille specielle og anderledes detalje/finish, der så ofte efterspørges, men sjældent findes.
Det er spændende og gennemtænkte varer, i et rustikt, råt og enkelt nordisk design. Det er solide og gedigne produkter, som A2 Living sætter en ære i at lægge navn til - kort sagt, dansk design der holder
 

A2 Livings markante - og til tider ganske store - produkter findes i de mest trendy butikker indenfor interiør, livsstil, møbler, boligindretning, brugskunst samt blomster- & havedesign. Butikker og forretninger, hvor kunder søger det helt specielle og lidt anderledes kvalitetsprodukt, der matcher den enkle og moderne boligindretning - det være sig både indendørs samt udelivet i haven, på altanen og på terrassen.
De ”hårde” materialer som jern, kobber og beton kombineres og mixes med de mere ”varme” og ”bløde” materialer som genbrugstræ, kork og rattan, og forener dermed den røde tråd igennem hele sortimentet.
 

Som udgangspunkt er alt unødvendigt skåret væk, hvorved slutresultatet er ganske enkle og tidløse produkter - kendetegnet ved det minimalistiske udtryk som er omgangspunktet og detaljen i sig selv.
 

Hos os er det ikke nok at designet rammer plet, brugsværdien skal også være unik ;-)

 

Allan Riis Søndergaard Emil Riis Buchvardt
   
Ansvarsområde: Ansvarsområde:
Jylland og resten af verden Jylland og resten af verden
   
Kontaktoplysninger: Kontaktoplysninger:
Mail@a2living.dk Mail@a2living.dk
+45 41 29 49 50 +45 41 29 49 50
____________________________ ____________________________
   
Karina Kaas Steensen Per Winther
   
Ansvarsområde: Ansvarsområde:
Tyskland Fyn, Sjælland og Sverige
   
Kontaktoplysninger: Kontaktoplysninger:
Karina@kaasoutdoorliving.dk Info@secretgarden.dk
+45 23 93 67 74 +45 40 52 09 21